Izabrani najbolji studentski radovi u oblasti mašinstva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrani najbolji studentski radovi u oblasti mašinstva

Na javnom konkursu "Petar Damjanović", koji već osmu godinu raspisuje kompanija OSA - Računarski inženjering, prvu nagradu osvojio je Vladislav Kojić, student Mašinskog fakulteta iz Beograda, a drugu i treću nagradu Boris Brkić i Nikola Andrijašević sa novosadskog Fakulteta tehničkih nauka.

Pravo učešća su imali svi studenti visokih škola i fakulteta u Srbiji koji su od 1. jula do 31. oktobra poslali rad na temu tehničke dokumentacije za mašine, uređaje i noseće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << metalne konstrukcije.

Prilikom dodele nagrada potpisan je ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji između kompanije OSA i FTN-a, čijom će realizacijom, u prostoru Departmana za mehanizaciju i konstrukciono mašinstvo, biti formirana učionica za rad sa Autodesk programima namenjenim projektovanju u mašinskoj industriji.

Vladislav Kojić, student Mašinskog fakulteta iz Beograda, nagradu je obezbedio rad na temu „Modularni alat - injekciono brizganje“, koji je od strane stručnog žirija procenjen kao najinovativniji i najperspektivniji industrijski projekat.

Drugoplasirani i trećeplasirani Boris Brkić i Nikola Andrijašević, studenti FTN iz Novog Sada, takmičili su se sa radovima „Pumpa visokog pritiska“ i „Rotaciona kosačica 12 diskova“.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pobednik konkursa "Petar Damjanović"

Izvor: PRObjave.com, 16.Dec.2014, 18:54

Vladislav Kojić, student Mašinskog fakulteta iz Beograda, pobednik je javnog nagradnog konkursa za najbolje studentske radove u oblasti mašinstva koji već osmu godinu zaredom raspisuje kompanija OSA - Računarski inženjering. Kojiću je nagradu obezbedio rad na temu "Modularni alat - injekciono...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.