Istekao rok za plaćanje 4. rate godišnjeg poreza za imovinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2022, 13:17

Istekao rok za plaćanje 4. rate godišnjeg poreza za imovinu

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada, podseća obveznike fizička lica, preduzetnike i pravna lica, da je 14. novembra 2022. godine, istekao rok za izmirenje četvrte rate godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu, i da zakonom propisana kamata zbog kašnjenja uplata na današnji dan iznosi 14,5 odsto.

Poreske obveznike koji nisu uspeli na vreme da servisiraju dospele obaveze, pozivamo da iskoriste zakonsku mogućnost i podnesu Zahtev za odlaganje plaćanja dugovanog poreza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čime stiču mogućnost otplaćivanja utrđenog duga na rate uz otpis kamate u visini od 50% sve u skladu sa Zakonom o poreskom postupku i poreskoj administraciji.

Zahtev za odlaganje plaćanja dugovanog poreza, može se podneti lično na pisarnici Gradske poreske uprave na adresi Vojvođanskih brigada br. 24-26, šalter mestu u prostorijama JKP "Informatika" na Bulevaru Slobodana Jovanovića br. 15, ili putem elektronske pošte na sledeću mejl adresu gpu@novisad.rs

Obrazac zahteva poreski obveznici mogu preuzeti sa internet prezentacije Gradske poreske uprave u delu Zahtevi, a iznos takse, broj uplatnog računa i poziv na broj nalaze se na poslednjoj strani zahteva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istekao rok za izmirenje poreza, od danas KAMATA 14,5%

Izvor: Blic, 28.Nov.2022

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada, podseća obveznike fizička lica, preduzetnike i pravna lica, da je 14. novembra istekao rok za izmirenje četvrte rate godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu, i da zakonom propisana kamata zbog kašnjenja uplata na današnji dan iznosi 14,5 odsto.

Nastavak na Blic...

Istekao rok za plaćanje poreza na imovinu: Novosađani, evo šta da radite

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2022

Istekao je rok za plaćanje četvrte rate godišnje poreza na imovinu, zbog čega kamata za kašnjenje iznosi 14,5 odsto, podseća Gradska poreska uprava.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.