Isključenja vode u Novom Sadu i okolini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2021, 07:32

Isključenja vode u Novom Sadu i okolini

Zbog radova na regeneraciji bunara sa ispitivanjem hidrodinamičkih parametara na lokalnom izvorištu u Begeču danas od 8 do večernjih sati u subotu (15. 5. 2021) biće prekinuto vodosnabdevanje naselja Begeč, obaveštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

Cisterne sa pijaćom vodom će biti postavljene u centru Begeča, kod pijace i u uliciVuka Karadžića (preko puta broja 69, odnosno kod groblja).

Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Orlovića Pavla, Nadežde Petrović i Milenka Grčića (od Kornelija Stankovića do Tarasa Ševčenka).

Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Begeč bez vode do subote uveče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2021

Meštani Begeča biće bez vode naredna tri dana, tačnije do subote uveče. Kako kažu u preduzeću "Vodovod i kanalizacija", do prekida u vodosnabdevanju došlo je zbog radova na bunarima...Iako je planirano da prekid u vodosnabdevanju počne od 8 ujutru, u mnogim delovima Begeča tokom popodnevnih...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.