Irižanin plaćao reketašu nepostojeći dug

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2017, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irižanin plaćao reketašu nepostojeći dug

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su uhapsili A.Đ. (31), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda.

Sumnja se da je od kraja prošle godine, uz pretnje, od građanina sa područja Iriga, na ime nepostojećeg duga, iznudio veliku sumu novca.

Prilikom hapšenja, kod osumnjičenog je pronađena koverta sa 650 evra.

Po nalogu nadležnog tužioca, A.Đ. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRETIO PA IZNUĐIVAO: Policija ga hapsila pa mu pronašla i koverat sa 650 evra

Izvor: Kurir, 07.Mar.2017

...Sumnja se da je od kraja prošle godine, uz pretnje, od građanina sa područja Iriga, na ime nepostojećeg duga, iznudio veliku sumu novca..Prilikom hapšenja, kod osumnjičenog je pronađena koverta sa 650 evra Po nalogu nadležnog tužioca, AĐ je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.