Irig interesantan investitorima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021, 12:06

Irig interesantan investitorima

Kako Irig spada u treću kategoriju lokalnih samouprava po razvjenosti u odnosu na republički prosek, investitori koji dolaze uglavnom se oslanjaju na subvencije iz republičkog budžeta, a u lokalnoj samoupravi kažu da i pored toga, koliko mogu, rado izlaze u susret investitorima.

Opština Irig spada u red najmanjih opština u Sremu, ali se po razvoju turizma i te kako izdvaja.

Do sada je ova Opština dobro iskoristila blizinu Novog Sada i velikih saobraćajnica, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izgradnja Fruškogrskog koridora biće dodatni vetar u leđa za razvoj Iriga, ali pre svega u privrednom smislu.

Mnogo je razloga zbog kojih Irig može biti interesantnan investitorima, a nadležni najavljuju i nova ulaganja u industrijske zone.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.