Irig: Školovanje zadovoljstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2018, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irig: Školovanje zadovoljstvo

Iako pojedine statistike navode da je opština Irig među sredinama u kojima je sve izraženija pojava da deca odustaju od školovanja i pre završetka osnovne škole, stručno osoblje ali i sami učenici to su demantovali.

Učenici koji pohađaju osnovnu školu u Irigu, a čiji je broj 450, navode da im školovanje predstavlja zadovoljstvo i da se veoma retko susreću sa poteškoćama.

Kako ističe stručno osoblje, ozbiljnijih problema sa učenicima nije bilo, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da su svi oni redovno završavali osnovnu školu. Dobra saradnja stručnih službi koja stoji na raspolaganju svoj deci, olakšava i samo školovanje.

Iako su nedovoljno razvijene opštine po nekoj statistici upravo one gde đaci odustaju od školovanja, sa školom u Irigu to nije slučaj, pogoto što škola daje mnoge talente i ima izuzetno stručne kadrove.

Opština Irig, iako jedna od malih opština, može se pohvali stručnim timom koji stoji na raspolaganju svoj deci osnovne škole. Uz dobru saradnju i prijateljski odnos, i oni manji problem se uspešno rešavaju, tako da volja za školom ne prestaje ni nakon osnovnog obrazovanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.