Investicione lokacije gradski problem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2008, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Investicione lokacije gradski problem

NOVI SAD - Grad Novi Sad za sada raspolaže samo sa dve atraktivne lokacije na kojima bi investitori mogli da grade - prostor oko Spensa i plac na Keju, prekoputa nekadašnjeg pontonskog mosta. Kada će ova zemljišta biti stavljena na licitaciju još nije poznato jer se čeka na plan o detaljnoj regulaciji. Još uvek nije u ponudi ni zemljište kod stadiona Vojvodine, za koje su zainteresovani holandski "Vondel kapital", izraelska "Plaza" i Miškovićeva "Delta".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Gradonačelnik Igor Pavličić rekao je za "Blic" da postoji manjak građevinskog zemljišta u urbanim delovima grada i da su u toku pregovori sa Vojskom oko izmeštanja mornarice na Limanu kao i kasarni na Majevici i Trandžamentu, kao i sa Železnicom oko pomeranja ranžirne stanice na Deteliniri.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.