Inter: Ikardi nema povredu kolena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2019, 06:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter: Ikardi nema povredu kolena

Golgeter Intera Mauro Ikardi nema povredu kolena kao što je prijavio u trenutku kada mu je oduzeta kapitenska traka jer nije hteo da produži ugovor.

Inter je saopštio da Argentinac nije povređen, što su pokazali medicinski testovi, nakon što se nije našao u sastavu za meč protiv Rapida u Ligi Evrope i Sampdorije u Seriji A.

"Ikardi je prošao sve testove. Nisu pokazane nikakve promene sa početka sezone", navodi se na klupskom sajtu.

Ikardi je prijavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << povredu baš u momentu kada je kapitensku ulogu preuzeo golman Samir Handanović, a sada ostaje da se vidi da li će se vratiti u tim Lućana Spaletija.

Ikardi, zajedno sa suprugom i agentom Vandom Narom, tražio je godišnju platu od osam miliona evra, dok je klub sa San Sira spreman da mu ponudi jedan milion manje, ali i da se izbaci izlazna klauzula, na šta igrač nije spreman.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.