Informativne radionice za lokalne samouprave iz Vojvodine u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2020, 15:30

Informativne radionice za lokalne samouprave iz Vojvodine u Novom Sadu

Projekat Reforma lokalnih finansija u Srbiji II (RELOF2) , koji podržava Vlada Švajcarske, uputio je javni poziv lokalnim samoupravama u Srbiji za novi krug stručne podrške u uspostavljanju finansijskog upravljanja i kontrole i interne revizije u opštinskim i gradskim upravama.

Imajući u vidu značaj i uticaj koji sprovođenje promena u upravlјanju javnim finansijama na nivou lokalnih samouprava ima na ukupan uspeh vlade u reformama i evropski put Srbije, RELOF2 je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2019. i 2020. godine podržao 33 jedinice lokalne samouprave (11 iz Vojvodine) u uspostavljanju finansijskog upravljanja i kontrole (FUK), interne revizije i unapređenju nadzora nad lokalnim javnim preduzećima.

U cilju predstavljanja novog kruga podrške koju projekat pruža opštinama i gradovima, organizujemo informativnu radionicu za predstavnike lokalnih samouprava u Novom Sadu, u četvrtak 8. oktobra, u 11 časova, u hotelu Centar, Uspenska 1.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.