Infopolis otvorio poziv za nove volontere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2016, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Infopolis" otvorio poziv za nove volontere

Infopolis - omladinski info centar iz Novog Sada otvorio je poziv za prijem novih volontera i volonterki. Rok za prijavu je 8. februar.

Poziv je upućen mladima uzrasta od 18 do 30 godina, iz Novog Sada i okoline, a otvoreno je ukupno pet novih volonterskih pozicija.

Angažovanje u "Infopolisu" obuhvata informisanje mladih kroz pružanje kvalitetnih, proverenih i njima prilagođenih informacija, pružanje podrške prilikom traženja odgovora na pitanja sa kojima se mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << susreću tokom života u Novom Sadu, kao i doprinos izradi baze informacija koja će biti dostupna mladima.

Zainteresovani mogu da se prijave putem mejla programinfopolis@gmail.com, sa naznakom "Info volonter/ka". U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja i broj telefona i priložiti kratku biografiju ili napisati prethodna volonterska iskustva, navodi se u pozivu.

Infopolis - omladinski info centar nalazi se u suterenu Apolo centra, Trg Slobode 3, a informacije o aktivnostima mogu se pratiti putem sajta ili zvanične Facebook stranice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.