Infant: Predstava u gradskom autobusu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Infant: Predstava u gradskom autobusu

U autobusu JGSP "Novi Sad" sutra će biti odigrana predstava "Ne/Vidljivi grad" u kojoj će glumci DAH teatra, kao svojevrsni uvod u Infant festival, putnicima na liniji 3 ispričati priču o multietničkoj istoriji grada.

Polazak autobusa je u 12.00 sati, a zbog ograničenog prostora u kome će biti odigrana predstava, medijima će biti poslata saopštenje i fotografije nakon odigrane predstave.

Kako se navodi u saopštenju, JGSP "Novi Sad" podržavanjem projekta koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << promoviše toleranciju i multinacionalno društvo "želi da pruži doprinos razvoju kulture i boljem suživotu građana podržavanjem projekta koji promoviše toleranciju i multinacionalno društvo".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dah teatar i "Ne/Vidljivi grad" u novosadskoj "trojci"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2015, 02:53

42. Internacionalni festival alternativnog i novog teatra Infant, koji će se održati od 25. do30. juna u Novom Sadu na više lokacija, ponudiće u šest festivalski dana deset predstava iz Nemačke, Slovenije, Hrvatske i Srbije. Najavaljujući festval, trupa "Dah teatar" danas je u gradskoj autobuskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.