Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija gradi sportsku halu za Univerzijadu

INĐIJA - Predsednik Opštine Inđija Goran Ješić i direktor objekata Univerzijade Beograd 2009. Ranko Tepavčević ozvaničili su danas početak radova na novoj sportskoj hali, koja će biti deo mreže objekata za takmičenja na Studentskim letnjim igrama sledeće godine.

"Inđija se već dokazala u organizaciji velikih događaja, a Univerzijada je prilika da još jednom potvrdi da može da bude domaćin važnih manifestacija", rekao je Tepavčević.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naveo da će se za Univerzijadu uglavnom koristiti postojeći objekti, istakavši da je stoga još veći značaj izgradnje nove sportske hale "koja će biti jedan od najlepših objekata Univerzijade".

Predsednik opštine Ješić je objasnio da su se lokalne vlasti Inđije odlučile za izgradnju sportske dvorane kako bi bili domaćini ovako važnog sportskog takmičenja, ali i zbog svojih sportista i rekreativaca.

"Naši rukometaši i odbojkaši se ove godine bore za plasman u viši rang takmičenja, a ova hala je potrebna kako bi trenirali i ostvarivali vrhunske rezultate", rekao je on.

Ješić je izrazio uverenje da će novi sportski objekat dodatno motivisati mlade da se okrenu sportu i zdravom životu. Moderna sportska dvorana namenjena je timskim sportovima i ima kapacitet od preko dve hiljade mesta.

Opština Inđija u ovu dvoranu investira šest miliona evra, a ona će omogućiti takmičarima na Univerzijadi kvalitetne uslove i unaprediti sportski život na području opštine i u okolnim mestima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.