Praznične gužve na putevima, na rampi kod Preljine se čeka sat vremena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2021, 07:15

Praznične gužve na putevima, na rampi kod Preljine se čeka sat vremena

Na autoputu Miloš Veliki, E-763, u tunelu Brđani, u smeru ka Preljini, uspostavljeni su redovni uslovi odvijanja saobraćaja, saopštili su Putevi Srbije.

Na naplatnoj stanici Takovo više nema zadržavanja vozila, saopštili su Putevi Srbije.

Na naplatnoj stanici Preljina vozila i dalje čekaju 60 minuta na naplati, a na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Javno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preduzeće Putevi Srbije saopštilo je danas da su na auto-putu E-75, petlja Žednik - petlja Subotica jug, u smeru ka Subotici, do 7. maja, od 7.00 do 16 sati, u toku su radovi na redovnom održavanju.

Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok je za saobraćaj zatvorena vozna saobraćajna traka.

Od 14 sati pušta se u saobraćaj Sektor b4 BG obilaznice

Javno preduzeće "Putevi Srbije" pustiće danas od 14 sati u saobraćaj Sektor 4 Obilaznice oko Beograda, deonicu od mosta na Savi kod Ostružnice do petlje Orlovača.

Na toj deonici sabraćaj će se odvijati u punom profilu autoputa.

Pored te deonice, za sabraćaj će biti otvoren i lokalni put Železnik-Resnik kao i Ibarska magistrala od METRO-a do petlje Orlovača.

Kako se navodi, posle petlje Orlovača iz smera Ostružnice saobraćaj se odvija na desnoj saobraćajnoj traci autoputa i kroz desnu cev tunela Straževica i dalje kružnim putem do Petlje Bubanj Potok, a sve u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na putu HE Đerdap - Kladovo, do 27. maja, od 7.00 do 17 sati, izvode se radovi na rehabilitaciji puta. Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Na auto-putu E-75, u zoni petlje Vrbas, u smeru Novi Sad - Subotica, do 7. maja, od 7.00 do 16 sati, u toku su radovi na zameni žičane ograde. Saobraćaj se odvija preticajnom i voznom saobraćajnom trakom, a dok je za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Trupale - petlja Niš Jug, do 28. maja izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Beograd-Niš, a dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na putu Bačka Topola-Senta (natputnjak iznad državnog puta I A reda broj 1), do 21. maja, od 7 do 16 sati, izvode se radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila iz oba pravca, uz semaforsku signalizaciju.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SPREMITE SE! AMSS upozorava: I danas očekujte gužve u saobraćaju

Izvor: Blic, 30.Apr.2021

Jučerašnji poslednji radni dan u ovom mesecu doneo je očekivano pojačan saobraćaj prvo na izlazima iz većih gradova, a potom i na gotovo svim glavnim putnim pravcima, ali ni danas ne treba isključiti povremene talase s većim brojem vozila zbog kojih na pojedinim deonicama vožnja može biti usporenija,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.