Humanost na delu u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2020, 21:24

Humanost na delu u Kikindi

Od 63 humanih ljudi, koji su se odazvali današnjoj akciji dobrovoljnog davanja krvi u kikindskom Crvenom krstu, njih 58 dalo je krv.

Kikindski Crveni krst zahvalio je ljudima širokog srca koji su još jednom potvrdili humanost na delu, a najavljeno je da će do kraja decembra biti organizovane još dve akcije - 10. i 21.decembra, u terminu od 8 i 30 do 13 časova.

Iz kikindskog Crvenog krsta saopšteno je da je zahvaljujući ovogodišnjoj humanitarnoj akciji “Za srećnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << detinjstvo” prikupljeno 295 hiljada i 500 dinara, a ta sredstva biće uplačena školama.

Naime, umesto ovogodišnje tradicionalne “Trke za srećnije detinjstvo”, koja zbog aktuelne epidemiloške situacije nije mogla biti organizovana, kikindski Crveni krst, osnovne i srednje škole, kao i društveno odgovorne firme, realizovali su humanitarnu akciju, pod sloganom “Humanost koja nas podstiče”. Preko tri hiljade startnih brojeva prodato je u toj akciji, pa će prikupljena sredstva biti iskorištena na najbolji način.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.