Humanitarni bazar za pomoć bolesnoj deci u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021, 09:15

Humanitarni bazar za pomoć bolesnoj deci u Novom Sadu

Na platou Spensa u Novom Sadu, u subotu 24. aprila od 10 do 16 sati i u porti hrama Svetog Pavla u Petrovaradinu, kod Vojne bolnice, od 15.30 do 17.30 sati održaće se Bazar za pomoć bolesnoj deci, u organizaciji humanitarne grupe „Tezga za život“.

U susret Vaskrsu, najvećem hrišćanskom prazniku, a na Lazarevu subotu – Vrbicu, drugi po redu humanitarni bazar u ovoj godini održaće se na dve lokacije, a organizatori su u saradnji sa mnogobrojnim donatorima obezbedili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << različite artikle koji će se naći na tezgama ovog bazara. Na ovom Bazaru za pomoć bolesnoj deci celokupan prihod od prodaje biće ravnomerno raspoređen i uplaćen za lečenje Đurđije, Anastasije, Mihajla i Dušana.

Na subotnjem Bazaru ispred Spensa i kod crkve u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave za pomoć bolesnoj deci u ponudi će se naći razni prehrambeni proizvodi, ali i cvetni aranžmani, različiti ukrasni, ručni radovi… Na Spensu će posetioci moći i da se provozaju fijakerom, a svaka vožnja biće humanitarna.

Ovaj bazar je prilika da, uoči najvećeg hrišćanskog praznika koji se proslavlja po julijanskom kalendaru, građani dobre volje iskažu humanost kupovinom robe i samim tim učestvuju u prikupljanju pomoći za decu kojoj je potrebno lečenje, a za koju se novac prikuplja preko fondacije „Budi human“.

Pošto je, na žalost, i dalje epidemija korona virusa, osim humanosti i solidarnosti, apeluje se na posetioce bazara da iskažu i odgovornost i nose maske i drže rastojanje, kako bi ova humanitarna akcija protekla na opšte zadovoljstvo svih.

Na Bazar za pomoć bolesnoj deci ponesite vedrinu i dobru volju i pridružite se u nastojanju da bolesnim mališanima pomognemo u obezbeđivanju uslova za njihovo lečenje i ozdravljenje!

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.