Humanitarna svirka Korak napred

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2017, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna svirka "Korak napred"

Ove subote, 22. aprila od 21 čas u Omladinskom centru CK13 održaće se humanitarna svirka pod nazivom "Korak napred". 

"Korak napred" je humanitarni koncert novosadskih bendova UV, Tu ima zvuka i War Engine za Bojanu Ćorilić, koja je povređena u pucnjavi u Žitištu u julu prošle godine.

Bojana je tada primila nekoliko metaka, pretrpela teške telesne povrede i da bi joj spasili život, lekari su morali da joj amputiraju levu nogu. Nakon nekoliko meseci borbe u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bolnici, ona trenutno naporno vežba u centru za rehabilitaciju u Beogradu kako bi što pre nastavila da studira, druži se sa prijateljima i trenira ples.

Karta za koncert će koštati 200 dinara, prodavaće se i majice, a sav prihod od ulaznica za ovaj događaj doniraće se za Bojaninu novu protezu i njen dalji oporavak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Humanitarni koncert novosadskih bendova u subotu u CK13

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2017, 12:12

Humanitarna svirka "Korak napred" održaće se u subotu, 22. aprila u Omladinskom centru CK13..."Korak napred" je humanitarni koncert novosadskih bendova UV, Tu ima zvuka i War Engine za Bojanu Ćorilić, koja je povređena u pucnjavi u Žitištu u julu prošle godine. Bojana je tada primila nekoliko...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.