Humanitarna manifestacija na Detelinari za trogodišnju Galinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2021, 04:04

Humanitarna manifestacija na Detelinari za trogodišnju Galinu

Udruženje građana "Novi Sad" i "Mi & La 021" pozivaju sve ljude dobre volje, pre svega dobre komšije Detelinare, da pruže podršku još jednoj manifestaciji "Srcem i muzikom za Detelinaru" koja će se održati sutra od 18 sati u centru Stare Detelinare, (ispred robne kuće – Milenka Grčića 6a).

"U saradnji sa nastavnicom muzičkog obrazovanja, Milkom Jurišić, tog dana ćemo na Detelinari, pevati i svirati upravo talentovana deca iz kraja, koja zajedno sa svojim nastavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (solo i horski), godinama neguju muziku na kvalitetan način i od toga ne odustaju", saopštilo je Udruženje građana "Novi Sad".

Za podršku na bini i animiranje najmlađih posetioca, pobrinuće se bend "Bubika i Krug kompani" i "Tragovi prošlosti".

Novosađani će moći da doniraju prilog za lečenje sugrađanke, trogodišnje devojčice Galine Grnje koja ima cerebralnu paralizu.

Galina ne puzi, ne sedi, ne koristi ruke a zbog rascepa koji je operisan ne može da žvaće i ima problema sa vidom. Sredstva su joj potrebna za svakodnevne fizikalne, logopetske i defektološke tretmane, kao i spremanje za operaciju Fibrotomiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Humanitarna akcija na Detelinari za trogodišnju Galinu

Izvor: NoviSad.com, 20.Sep.2021

Udruženje građana „Novi Sad“ i „Mi & La 021“ pozivaju sve ljude dobre volje, pre svega dobre komšije Detelinare, da pruže podršku još jednoj manifestaciji „Srcem i muzikom za Detelinaru“ koja će biti održana sutra od 18 časova..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.