Humani ponedeljak za Srnu Sedmak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Humani ponedeljak" za Srnu Sedmak

U ponedeljak 28. avgusta, na inicijativu Mesne zajednice Sremska Kamenica i "Gradskog zelenila" akcija „Humani ponedeljak" bila je posvećena prikupljanju novca za operaciju četvorogodišnje Srne Sedmak, jedinog deteta u Srbiji rođenog bez jednjaka.

Sakupljeno je 45.000 dinara, tako da će posetioci Štranda i u ponedeljak 4. septembra imati priliku da doniraju novac za operaciju u Nemačkoj koju je neophodno izvršiti kako bi se omogućilo nesmetano funkcionisanje srednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dela jednjaka koji joj je ugrađen u Manhajmu.

Ovo će Srni biti 37. operacija za samo četiri godine života koliko ima. Organizatori se nadaju će se Novosađani i ovog puta odazvati apelu za pomoć u velikom broju, kao i da će ih poslužiti vremenski uslovi od kojih zavisi poseta gradskoj plaži.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Humani ponedeljak za operaciju male Srne

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2017

Četvorogodišnja Srna Sedmak iz Sremske Kamenice jedino je dete u Srbiji koje je rođeno bez jednjaka, te će posetioci Štranda u ponedeljak, 4. septembra moći da doniraju novac za njenu operaciju...U prvom humanom ponedeljku za malu Srnu sakupljeno je 45.000 dinara..."Iskreno se nadamo da će se...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.