Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Sep.2022, 12:15
Hranljiva i lekovita svojstva sočiva
Posle pasulja i graška, sočivo je najrasprostanjenija mahunarka, lako se priprema i odličan je izvor mnogih hranljivih materija. Kod nas se najčešće kuva smeđe sočivo, a može se naći i zeleno, narandžasto i crno. Od vitamina u sočivu se nalaze B1 i B9, a od minerala sadrži veliko količine magnezijuma, gvožđa, fosfora, mangana, cinka i […]
Vest Hranljiva i lekovita svojstva sočiva objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.