Horor na salašu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor na salašu

NOVI SAD - U mačvanskom selu Salaš Noćajski nepoznata zver ubila je za dva meseca 54 ovce i koze i oko 100 peradi.

Novosadski "Dnevnik" piše da meštani sela već dva meseca žive u strahu od nepoznate zveri koja im ubija krupnu i sitnu stoku, koju sada sklanjaju u dobro obezbeđene štale.

Seljani nisu složni u proceni koja bi to zver mogla biti, ali kažu da im stoku "prikolje, popije krv životinja, pa nestane".

"Pomislili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je reč o šakalu, ali kad je zver poklala ovce u proseku teške 60 do 70 kilograma, za šta je potrebna velika snaga, promenili smo mišljenje", rekao je seljanin Milorad Trišić-Baćura.

Seljanin Slavoljub Đukić kaže da mu je zver u štalu ušla kroz prozor, koji je na visini od 1,6 metara i zaklala dve ovce.

Seljani kažu da su se obraćali nadležnim organima, ali da pomoć nisu dobili.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.