Horgoš: Zaplenjena švercovana odeća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2017, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horgoš: Zaplenjena švercovana odeća

Carnici na graničnom prelazu Horgoš, sa Madjarskom, zaplenili su veliku količinu švercovane odeće, čija je vrednost procenjena na oko milion dinara i koju je pokušao da unese jedan državljanin Srbije (50), saopšteno je danas.

Prekršaj je otkriven rano jutros na ulazu u zemlju, prilikom detaljnog pregleda kombija nemačkih registarskih oznaka.

"Njime je, sa saputnicom, na relaciji Bilefeld - Zvornik putovao 50-godišnji državljanin Srbije. ;Na granični prelaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je došao trakom obeleženom zelenim semaforom, rezervisanom za putnike koji nemaju robu za carinjenje. Prilikom susreta sa carinicima rekao je da sem ličnog prtljaga u kombiju ima samo polovan sto sa stolicama", navodi se u saopštenju.

Carinik je ispod polovnog nameštaja i torbi sa ličnim stvarima našao i torbe s novim muškim i ženskim jaknama, košuljama i ;farmericama ;raznih robnih marki.

Vrednost robe je procenjena na osnovu cena sa originalnih etiketa na odeći.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Horgošu zaplenjena garderoba u vrednosti od milion dinara

Izvor: N1 televizija, 13.Jan.2017

Carinici na graničnom prelazu Horgoš, sa Mađarskom, zaplenili su veliku količinu švercovane odeće, čija je vrednost procenjena na oko milion dinara i koju je pokušao da unese jedan državljanin Srbije (50), saopšteno je...Prekršaj je otkriven rano jutros na ulazu u zemlju, prilikom detaljnog...

Nastavak na N1 televizija...

ZAPLENJENA VELIKA KOLIČINA ŠVERCOVANE GARDEROBE: Vrednost procenjena na oko milion dinara

Izvor: Kurir, 13.Jan.2017

...Prekršaj je otkriven rano jutros na ulazu u zemlju, prilikom detaljnog pregleda kombija nemačkih registarskih oznaka.."Njime je, sa saputnicom, na relaciji Bilefeld - Zvornik putovao 50-godišnji državljanin Srbije Na granični prelaz je došao trakom obeleženom zelenim semaforom, rezervisanom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.