Hokej: Vojvodina protiv Jesenica u ledenoj dvorani Spensa nakon 30 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hokej: Vojvodina protiv Jesenica u ledenoj dvorani Spensa nakon 30 godina

U subotu 23. novembra u Novom Sadu, odigraće se utakmica u hokeju na ledu između ekipa HK Vojvodina i HD Hidria Jesenice iz Jesenica, Slovenija, u okviru IHL lige. 

Početak utakmice je najavljen je za 13 časova u ledenoj dvorani SPENS-a.

Ekipa Jesenica posle trideset godina vraća se u Novi Sad na megdan Vojvodini. Na prvoj utakmici u Jesenicama, Vojvodina je slavila sa 4:3.

Takođe, u okviru Prve B lige (veterani), odigraće se utakmica domaćeg prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << između HK Vojvodina i HK Spartak koja će se odigrati nedelju u 12 časova u ledenoj dvorani SPENS-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oba tima OK Apatin sutra igraju pred svojom publukom

Izvor: 025info.rs, 22.Nov.2019, 08:59

U subotu će u Apatinu, u hali Osnovne škole Žarko Zrenjanin biti odigrane dve utakmice. U 12:45 časova OK Apatin 2 i OK Mladost Bački Petrovac odigraće derbi utakmicu Druge vojvođanske lige. Obe ekipe, pred ovu utakmicu predposlednjeg kola jesenjeg dela prvenstva dele drugo mesta na tabeli. U...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.