Hoće li zasedati Skupština grada na zahtev gradonačelnice?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li zasedati Skupština grada na zahtev gradonačelnice?

NOVI SAD - Gradonačelnica Novog Sada Maja Gojković zatražila je hitno sazivanje sednice Skupštine grada na kojoj bi bio razmotren predlog za povećanje plata zaposlenima u upravi i lokalnoj samoupravi, saopštio je danas kabinet gradonačelnice.

Posle donošenja odgovarajuće Uredbe Vlade Srbije, gradski parlament bi trebalo da po hitnom postupku razmotri Predlog odluke o izmenama Odluke o koeficijentima za obračun i isplatu plata zaposlenih u organima gradske uprave kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u posebnim organizacijama i službama, navedeno je u saopštenju.

U zahtevu za sazivanje sednice, upućenom predsedniku Skupštine grada Zoranu Vučeviću, Gojkovićeva je navela da je reč o odluci "čije nedonošenje može izazvati štetne posledice po interese zaposlenih".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.