Hoće Pokrajini da uskrate 24 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hoće Pokrajini da uskrate 24 miliona"

Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine saopštio je danas da Vlada Srbije planira 24 miliona dinara godišnje uskrati vojvođanskom budžetskom fondu za zaštitu životne sredine. 

Vlada Srbije uputila je u skupštinsku proceduru Predlog zakona o zaštiti i održivom korišćenju ribljeg fonda, u kojem je predviđena značajna izmena u odnosu na važeću verziju tog zakona, navodi se u saopštenju.

Usvajanjem tog Predloga zakona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Pokrajinski budžetski fond za zaštitu životne sredine ostao bi bez namenskih sredstava u iznosu od 24 miliona dinara godišnje, piše u saopštenju.

Dodaje se da će resorni pokrajinski sekretar Slobodan Puzović sutra održati konferenciju za novinare o tome.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.