Hilandar stipendira sina Oliver Ivanovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2018, 03:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilandar stipendira sina Oliver Ivanovića

Maloletni sin mučki ubijenog Olivera Ivanovića dobijaće u narednih 10 godina, odnosno do punoletstva, stipendiju koju mu je obezbedio manastir Hilandar, pišu Novosti.

Ugovor o stipendiranju biće potpisan u narednih nekoliko dana, a isplata ce početi od prvog septembra.

"Stipendija Hilandara ima neopisiv značaj. On je dete koje je kršteno u Dečanima, dete koje odrasta u duhu pravoslavlja i koje je sa nepunih sedam godina doživelo veliki gubitak. To što Hilandar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao jedan od najvažnijih centara pravoslavlja na svetu, misli na njega da kao siroče tragično stradalog kosovskog heroja Olivera Ivanovića zaslužuje stipendiju, potvrda je i dokaz da veliki ljudi nikad ne umiru, već žive kroz svoju decu", izjavila je za "Novosti" supruga ubijenog Olivera, Milena Ivanović.

Lider SDP-a ubijen je 16. januara ispred stranačkih prostorija sa šest metaka u leda, a ni posle pola godine ubice i njihovi nalogodavci nisu pronađeni i kažnjeni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Hilandar stipendira sina Oliver Ivanovića

Izvor: B92, 14.Jul.2018

Maloletni sin ubijenog Olivera Ivanovića dobijaće u narednih 10 godina do punoletstva stipendiju koju mu je obezbedio manastir Hilandar, pišu Večernje novosti...Ugovor o stipendiranju biće potpisan u narednih nekoliko dana, a isplata ce poceti od prvog septembra..."Stipendija Hilandara ima neopisiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.