Het-trik Haskića za preokret Radničkog na Karađorđu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Het-trik" Haskića za preokret Radničkog na "Karađorđu"

Fudbaleri Proletera doživeli su poraz na svom terenu od drugoplasiranog Radničkog rezultatom 3:2 u uvodnom meču 34. kola Superlige.

U lošim vremenskim uslovima bolje su se snašli fudbaleri Radničkog, koji su se u Niš vratili sa tri boda.

Ipak, prvi deo utakmice pripao je domaćim igračima, koji su nakon nekoliko propuštenih prilika došli do vođstva u 31. minutu, kada je nakon izvedenog kornera najbolje reagovao Vujaklija.

To je bio jedini pogodak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u prvom poluvremenu, da bi na startu drugog usledio brz odgovor Radničkog. Ranđelović je uposlio Haskića, kojem nije bilo teško da sa nekoliko metara postigne gol za 1:1.

Igrao se 50. minut susreta, a samo nekoliko minuta kasnije, usledio je preokret – Petrović je odlično izveo korner, Haskić se ponovo našao na pravom mestu, i rutinski pogodio za 2:1.

Ipak, uspeli su fudbaleri Proletera da izjednače na 2:2 u 61. minutu, kada je nakon izvedenog prekida sjajno reagovao kapiten Novosađana Nemanja Čović.

Malobrojna publika na stadionu Karađorđe nedugo zatim videla je het trik Nermina Haskića, koji je Radničkom u 71. minutu meča doneo važna tri boda.

U stručnom štabu Proletera, uprkos porazu, nema nezadovoljnih.

"Zaista odlična utakmica, žao mi je mojih igrača, jer su zaslužili nakon ovakve partije barem bod, ali šta je tu je. Radničkom čestitam, i želim puno sreće u nastavku", istakao je šef stručnog štaba Proletera, Dragan Radojičić.

Radnički je ovim trijumfom i matematički obezbedio drugo mesto.

"Čestitam igračima oba tima na sjajnoj igri, a posebno čestitam Proleteru na svemu što su uradili u debitantskoj sezoni u Superligi. Siguran sam da će u narednoj sezoni igrati još bolje", kaže trener Radničkog, Nenad Lalatović

Sutra su na programu preostale utakmice kompletnog 4. kola:

Plej-of: Vojvodina - Crvena zvezda (16 sati), Čukarički - Napredak (18), Partizan - Mladost (18).

Tabela: Crvena zvezda 48, Radnički 45, Mladost 32, Čukarički 31, Partizan 30, Napredak 27, Proleter 22, Vojvodina 20.

Plej-aut, sutra: Rad - Dinamo (16), Radnik - Voždovac (16), Zemun - Bačka (16), Mačva - Spartak (18).

Tabela: Spartak 23, Radnik 21, Voždovac 21, Mačva 20, Bačka 18, Rad 15, Dinamo 14, Zemun 14.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Het-trik Haskića Radničkom osigurao zvanje vicešampiona Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 30.Apr.2019

Pobedom nad Proleterom u Novom Sadu (3:2), u utakmici punoj preokreta i golova, Radnički je obezbedio sebi najmanje 2. poziciju na kraju sezone, što je najbolji plasman u domaćem prvenstvu u istoriji kluba. Najbolji strelac Superlige, ali i čitavog regiona, Nermin Haskić postigao je svoj treći...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.