Hapšenje u Sremskoj Mitrovici zbog posedovanja i dilovanja droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2021, 21:31

Hapšenje u Sremskoj Mitrovici zbog posedovanja i dilovanja droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su, u okviru akcije "Gnev", uhapsili P. S. (28), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pronašla 32 odbačena paketića sa 117 grama amfetamina za koji je veštačenjem utvrđeno da pripadaju osumnjičenom.

P. S. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica Leskovčana uhapšena nakon što su u njihovim stanovima pronađeni pištolji

Izvor: JužneVesti.com, 25.Mar.2021, 05:30

Po jedan pištolj u stanovima u Leskovcu i u okolini pronašla je policija, a zbog ilegalnog posedovanja uhapšeni su 36-godišnjak i 23-godišnjak iz tog grada...U akciji koju policija naziva "Gnev", a u kojoj je ranije uhapšen i "bombaš" iz Leskovca, sada su uhapšeni i Leskovčani M. P. i M. J...Oni...

Nastavak na JužneVesti.com...

Zaplenjeno oružje i municija u Požarevcu, uhapšen muškarac

Izvor: RTS, 25.Mar.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su jednog muškarca u Požarevcu i zaplenili oružje i municiju. . Uhapšen je N. R. (1972). Policija je pretresom kuće osumnjičenog u Požarevcu pronašla pištolj, revolver,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.