Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2024, 14:00

Hapšenje u Sremskoj Mitrovici zbog heroina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su S. Š. (49), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srem: Kazne zbog vožnje pod uticajem alkohola i narkotika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici prilikom kontrole saobraćaja otkrili su četvoricu vozača koji su pod uticajem alkohola načinili prekršaj nasilnička vožnja i šestoricu vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem opojnih droga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Uhapšeno dvojica Nišlija: Pretresom stana pronađena droga

Izvor: B92, 09.Feb.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su M. M. (1982) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.