Hapšenja u Novom Sadu zbog proizvodnje i prometa droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021, 15:07

Hapšenja u Novom Sadu zbog proizvodnje i prometa droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su N. B. (1987) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pregledom automobila, koji je vozio osumnjičeni, policija je pronašla kesu sa oko 180 grama amfetamina.

N. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Kod njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << devetnaestogodišnjeg saputnika, policija je pronašla manju količinu marihuane, pa će protiv njega podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetosmogodišnje Novosađanke, zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U njenom rancu policija je pronašla 35 paketića praha za koji se sumnja da je amfetamin i metalnu drobilicu za marihuanu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novosađanin uhapšen zbog amfetamina, krivične prijave protiv još dvoje zbog droge

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2021

Novosadska policija je u dva odvojena slučaja uhapsila jednu, a podnela krivične prijave protiv još dve osobe zbog droge...U prvom slučaju, N. B. (34) iz Novog Sada uhapšen je zbog trgovine drogom. Pregledom automobila, koji je vozio osumnjičeni, policija je pronašla kesu sa oko 180 grama amfetamina....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.