Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Jun.2023, 16:55

Haos i skandal na turniru u Splitu: Pretučeni mladi fudbaleri iz Sarajeva, treneri udarali decu

Sukob između mladih fudbalera Sparte iz Sarajeva i ukrajinskog Šahtjora iz Donjecka Prošle nedelje je na terenima u Splitu, Solinu, Kaštelima, Trogiru i Žrnovnici održan “Dalmatinko kup” na kom je učestvovalo preko 3.000 mališana iz 15 zemalja. “Dalmatinko kup” nastao je kao projekt koji povezuje sport, turizam i društvenu odgovornost, a promoviše toleranciju, jednakost i fer […]
Vest Haos i skandal na turniru u Splitu: Pretučeni mladi fudbaleri iz Sarajeva, treneri udarali decu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Haos na turniru u Splitu: Ukrajinski treneri šutirali djecu iz Sarajeva

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2023

Sa dječijeg "Dalmatinko kupa" u Splitu diskvalifovana je ekipa Šahtjora (U-14) zbog fizičkog napada na sarajevsku Spartu u polufinalu turnira.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.