Gužve na graničnim prelazima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2011, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na graničnim prelazima

NOVI SAD -

Veliki broj vozila i putnika koji su krenuli iz zapadnoevropskih zemalja na božićne praznike i danas stvaraju kolone na graničnom prelazu kod Horgoša gde se za ulazak u Srbiju čeka nekoliko sati.



Od danas je otvoren i privremeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prelaz na srpsko-rumunskoj granici kod Jaše Tomića, koji još uvek čeka dozvolu da preraste u međunarodni.

Ovaj prelaz biće otvoren do 8. januara svakog dana od 9 do 17 časova.

S obzirom na ranija iskustva, u opštini Sečanj očekuju da će otvaranje prelaza i ove godine omogućiti veći dolazak Rumuna u to mesto, što će se, kako kažu, odraziti i na opštinsku kasu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.