Gužve na Batrovcima i Bačkim Vinogradima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2017, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na Batrovcima i Bačkim Vinogradima

Na putevima u Srbiji večeras je pojačan saobraćaja a na graničnim prelazima i naplatnim rampama čeka se od 15 minuta do dva sata, saopštio je Autom moto savez Srbije (AMSS) koji je ponovo upozorio vozače da budu izuzetno oprezni u saobraćaju.

Na izlaznoj strani prelaza Batrovci sa Hrvatskom vozači čekaju 120 minuta a isto tolika zadržavanju su i na graničnom prelazu Bački Vinogradi sa Mađarskom, naveo je AMSS u saopštenju.

Na graničnom prelazu Šid sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Hrvatskom, na izlazu iz zemlje čeka se oko sat vremena a isto tolika zadržavanja su i na graničnom prelazu Sremska Rača, prilikom ulaska iz Bosne i Hercegovine u Srbiju.

Na putevima u Srbiji večeras je pojačan saobraćaja a na graničnim prelazima i naplatnim rampama čeka se od 15 minuta do dva sata, saopštio je AMSS koji je ponovo upozorio vozače da budu izuzetno oprezni u saobraćaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gužve na Batrovcima i Horgošu, preporuka manji prelazi

Izvor: N1 televizija, 08.Jan.2017

Vozila na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu u Hrvatsku, čekaju oko tri sata, a gužve su zabeležene i na graničnom prelazu Horgoš gde se na ulaz u Mađarsku čeka više od dva sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...AMSS navodi da je broj vozila i na ostalim graničnim prelazima povećan,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.