Izvor: Magyar Szó, 18.Okt.2014, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejati ili ne...

Po preporukama Ministarstva energetike, ni u Senti nije pokrenuto daljinsko grejanje 15. Oktobra, iako je zvanično počela grejna sezona, ali nekoliko dana smo zaista imali zaista lepo vreme. Međutim brzo su stigle jesenje kiše, a temperatura baš i nije pala naročito.

Lokalna samouprava u gradu će sledećih dana razmotriti pitanje pokretanja daljinskog grejanja, a građani u višespratnicama ne bi imali ništa protiv ni ako bi radijatori bili mlaki, dok drugi tvrde da je pokretanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Magyar Szó << grejanja kada nije naročito hladno, uzaludno bacanje para. Sa predsednicima stanara se svaki dan konsultuje po tom pitanju.

Viktor Varga, član gradskog odbora je izjavio da se čeka kakva će biti vremenska prognoza u sledećih nekoliko dana. Ukoliko i u toku dana bude hladno i ne bude više od 15 stepeni, pokrenuće se daljinsko grejanje. Šećerana je u pripravnosti, a zagrevanje sistema je moguće izvršiti za jedan dan. Čeka se samo „odgovarajuća” hladnoća.

Nastavak na Magyar Szó...






Povezane vesti

Počelo grejanje u Beogradu

Izvor: Blic, 19.Okt.2014, 08:40

Javno komunalno preduzeće Beogradske elektrane danas (19. oktobra) u 7 sati počelo je da isporučuje toplotnu energiju korisnicima...Zbog visokih spoljašnjih temperatura vazduha, koje i dalje traju, isporuka toplotne energije može se okarakterisati kao tople funkcionalne probe sistema daljinskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.