Green Love pod otvorenim nebom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Green Love" pod otvorenim nebom

Drugi po redu Green Love festival na otvorenom, Green Air biće održan 1. septembra na Novosadskom sajmu uz neprevaziđene DJ dame. Posle velikih svetskih festivala, kraljica dark techna, DJ Rebekah stiže u Novi Sad a miks pult deliće sa sjajnim ženskim Di džejevima kao što su Lea Dobričić, Teodora Van Cintext, Sesha i Tamara b2b Anđela.

Prvog dana u septembru Novosadski sajam biće stecište pravih rejvera koji će do ranih jutarnjih časova uživati u kvalitetnom techno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zvuku, vizuelnim efektima i laser show-u koji ostavlja bez daha! Rejv pod otvorenim nebom predvodiće DJ Rebekah koja je mesecima unazad oduševljavala ljubitelje techna širom sveta.

Direktno sa bina engleskih, američkih, holandskih i nemačkih festivala Rebekah se vraća u Novi Sad da potvrdi zašto je domaća publika toliko voli. Tokom 20 godina na sceni, Rebekah je postala jedan od vodećih Di džejeva techno muzike. Birmingemska lepotica, na čiju su muziku uticale brojne legende kao što su Dave Clarke, Derrick Carter, Richie Hawtin i Billy Nasty, ubrzo je postala jedan od najtraženijih techno izvođača, veoma cenjenih od strane svojih kolega.

Obezbedite ulaznice po promo ceni do 20. Avgusta.

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 990 dinara i mogu se nabaviti putem Gigs Tix prodajne mreže ili putem linka http://gigstix.com/RebekahGreenAir .

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.