Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Avg.2023, 20:44

Gradsko zelenilo izvodi finalne radove na sanaciji štete na zelenilu u školama i vrtićima

NOVI SAD – Radnici JKP “Gradsko zelenilo” izvode finalne radove na sanaciji štete na zelenilu u školama i vrtićima. Ekipe Zelenila su u prethodnom periodu uklonile polomljeno drveće i grane iz dvorišta novosadskih škola i vrtića, a poslednjih dana se zajedno sa članovima stručne komisije koju je oformio grad, radi monitoring krošnji, kako bi se […]
Vest Gradsko zelenilo izvodi finalne radove na sanaciji štete na zelenilu u školama i vrtićima objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Finalni radovi na sanaciji štete na zelenilu u školama i vrtićima

Izvor: NoviSad.com, 24.Avg.2023, 08:36

Radnici JKP „Gradsko zelenilo“ izvode finalne radove na sanaciji štete na zelenilu u školama i vrtićima. Uklonjeno je polomljeno drveće i grane iz..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.