Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jun.2023, 17:32

“Gradsko zelenilo” NS: Stroga zabrana kupanja zbog izlivanja nafte u Dunavu

NOVI SAD – Stroga zabrana kupanja uvodi se zbog naftne mrlje koja se pojavila danas zbog izlivanja goriva u Dunavu kod Čelareva iz broda koji je plovio pod bugarskom zastavom, saopštila je danas pomoćnica JKP “Gradsko zelenilo” iz tog grada Jelena Prica. “Iz bezbednosnih razloga kupanje će biti strogo zabranjeno sve dok nadležne službe ne […]
Vest “Gradsko zelenilo” NS: Stroga zabrana kupanja zbog izlivanja nafte u Dunavu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izlilo se između 25 i 30 hiljada litara goriva u Dunav, zabranjeno kupanje na novosadskom Štrandu

Izvor: Danas, 19.Jun.2023

Kod naselja Čelarevo izlilo se između 25.000 i 30.000 litara goriva iz broda koji plovi sa bugarskom zastavom koji je usidren, rekli su iz Ministarstva zaštite životne sredine, prenosi RTS.

Nastavak na Danas...

Zabranjeno kupanje na Štrandu zbog izlivanja goriva iz broda

Izvor: Luftika.rs, 20.Jun.2023, 09:01

Kupanje na Štrandu je zabranjeno, saopštilo je Gradsko zelenilo, navodeći da razloga ima više.. Ističu da se „stroga zabrana kupanja uvodi i zbog naftne mrlje koja se u ponedeljak pojavila kao posledica izlivanja goriva iz broda koji je plovio pod bugarskom zastavom“.. – Iz bezbednosnih razloga,...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.