Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije najavljuje: Počinju radovi na Futoškom putu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Sep.2022, 12:48

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije najavljuje: Počinju radovi na Futoškom putu

NOVI SAD – U utorak, 27. septembra, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije započinje sa radovima na 1. fazi rekonstrukcije kolovoza Futoškog puta, kao i na rekonstrukciji kolovoza u Ulici Sonje Marinković u Sremskoj Kamenici. Radovi na Futoškom putu obuhvataju deonicu od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića. Radovi će se izvoditi najpre […]
Vest Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije najavljuje: Počinju radovi na Futoškom putu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U utorak počinje rekonstrukcija kolovoza na Futoškom putu i u delu Sremske Kamenice

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2022

Prva faza rekonstrukcije kolovoza na Futoškom putu, kao i rekonstrukcija kolovoza u delu Ulice Sonje Marinković u Sremskoj Kamenici (deonica do Pudarske ulice), počeće u utorak, 27. septembra.

Nastavak na Radio 021...

"Dvojka" od utorka menja trasu zbog radova na Futoškom putu

Izvor: Radio 021, 26.Sep.2022

Autobusi GSP-a na liniji 2 od utorka, 27. septembra promeniće trasu kretanja zbog rekonstrukcije kolovoza na Futoškom putu, od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.