Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jul.2023, 16:16

Gradonačelnik Đurić sa ministarkom Majom Gojković obišao objekte na Petrovaradinskoj tvrđavi

NOVI SAD – Gradonačelnik Grada Novog Sada Milan Đurić zajedno sa potpredsednicom Vlade Republike Srbije i ministarkom kulture Majom Gojković i saradnicima obišao je objekte na Petrovaradinskoj tvrđavi koji su oštećeni tokom olujnog nevremena koje je u dva navrata 19. i 21. jula 2023. godine pogodilo Novi Sad. – Danas smo u obilasku Petrovaradinske tvrđave, […]
Vest Gradonačelnik Đurić sa ministarkom Majom Gojković obišao objekte na Petrovaradinskoj tvrđavi objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić i Gojković najavili popravku Petrovaradinske tvrđave oštećene nevremenom

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2023

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić izneoo je danas da je na Petrovaradinskoj tvrđavi najveću štetu usled olujnog nevremena 19. i 21. juna pretrpeo krov na Dugoj kasarni, Arsenalu i Jednostavnoj kasarni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.