Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Mar.2024, 16:05

Gradonačelnik Đurić obišao radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u naselju Paragovo i radove na asfaltiranju saobraćajnice u Sremskoj Kamenici (FOTO)

NOVI SAD – Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obišao je radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u naselju Paragovu, kao i radove na asfaltiranju saobraćajnice u Sremskoj Kamenici. -Vredni radnici JKP “Vodovod i kanalizacija” su zaustavili radove na trenutak da uz užinu čujem njihove predloge kako unaprediti radove na terenu. Oni izvode radove na rekonstrukciji dotrajale […]
Vest Gradonačelnik Đurić obišao radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u naselju Paragovo i radove na asfaltiranju saobraćajnice u Sremskoj Kamenici (FOTO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.