Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 24.Apr.2023, 15:11

Gradonaćelnik Đurić: Uvek smo tu kao podrška razvoju naših malih, srednjih i velikih privrednih subjekata

NOVI SAD – Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić danas je u Gradskoj kući ugostio najprepoznatljivija imena ugostiteljstva i IT sektora. – Uvek je korisno i inspirativno slušati o planovima i budućim poslovnim aktivnostima kojima teže naši poznati novosadski privrednici. Neka od najprepoznatljivijih imena u svetu ugostiteljstva i u IT sektoru, Loft kafe i Vega IT […]
Vest Gradonaćelnik Đurić: Uvek smo tu kao podrška razvoju naših malih, srednjih i velikih privrednih subjekata objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Gradonačelnik Đurić ugostio osnovce sa Kosova i Metohije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić ugostio je danas u Gradskoj kući oko 40 osnovaca sa Kosova i Metohije iz Orahovca i Velike Hoče, koji su došli u petodnevnu posetu Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.