Gradonačelnica Sremske Mitrovice obišla radove na obnovi ulice Mačvanski kej

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2020, 01:08

Gradonačelnica Sremske Mitrovice obišla radove na obnovi ulice Mačvanski kej

Gadonačelnica Sremske Mitrovice Svetalana Milovanović obišla je radove na rekonstrukciji ulice Mačvanski kej, gde je završeno asfaltiranje od raskrsnice sa Salašom Noćajskim do centra Mačvanske Mitrovice. Od sutra počinju i radovi na izradnji mini pijace u centru ovog mesta, kažu nadležni. Vrednost druge faze radova je 50 miliona dinara, a finansira ih Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Novi izgled ulice Mačvanski kej obradovao je meštane Mačvanske Mitrovice. Kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da će nova asfaltirana ulica itekako omogućiti lakši i bezbedniji saobraćaj kako vozila tako i pešaka.

Pored rekonstrukcije saobraćajnice, veoma bitno je i to da su meštani Mačvanske Mitrovice dobili novu vodovodnu mrežu koja je bila stara i preko 50 godina, a uvođenjem gasne mreže dobili su i mogućnosti upotrebe ovog energenta. Samim tim Mačvanska Mitrovica dobija karakteristike pravog gradskog naselja.

Obilaskom Mačvankog keja gradonačelnica Sremske Mitrovice je istakla da je završeno asfaltiranje ulice Mačvanski kej i to od raskrsnice od Salaša Noćajskog do centra Mačvanske Mitrovice u dužini od 1100 metara. U narednom periodu očekuje se i završetak pešačkih staza i postavljanje behaton ploča. Ukupna vrednost ove investicije je 50 miliona dinara koje finansira JP "Putevi Srbije"

Već krajem oktobra Mačvani mogu da očekuju završetak radova u ulici Mačvanski kej. Kako kažu nadležni od sutra počinje izgradnja mini pijace u centru Mačvanske Mitrovice, gde će biti postavljeno oko 10 tezgi, a biće besplatne za upotrebu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.