Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Mar.2024, 12:24

Google uveo tri nove funkcije: Pretraživanje je brže i lakše, a moguće je čak i kad vam je internet loš

Odsad će tokom pretrage Chrom da vam daje korisnije predloge na osnovu onog što su drugi tražili. Google kontinuirano unapređuje svoj pretraživač uvodeći nove funkcionalnosti koje korisnicima omogućavaju brže, efikasnije i personalizovanije pretraživanje informacija. On je na svom korporativnom blogu najavio da je uveo  tri revolucionarne funkcije u svoj pretraživač kako bi korisnicima pružio unapređeno iskustvo pretrage na internetu, […]
Vest Google uveo tri nove funkcije: Pretraživanje je brže i lakše, a moguće je čak i kad vam je internet loš objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.