Go skatebording day u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Go skatebording day" u Novom Sadu

Switch pages magazin danas u 18 časova, u skejt parku u novosadskom Limanskom parku, organizuje obeležavanje Svetskog dana skejtbordinga "Go skatebording day".

U okviru programa biće organizovano "Game of skate" takmičenje na kom će pored novosadskih skejtera učestvovati i takmičari iz drugih gradova Vojvodine, kaže se u najavi.

U revijalnom delu učestvovaće dečaci i devojčice, polaznici besplatne škole skejtbordinga koja je počela pre dve nedelje, a organizuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Switch pages magazin i udruženje građana Zeleni krug.

Nakon takmičenja druženje će biti nastavljeno u Culture exchange kafeu gde će biti prikazan višestruko nagrađivani dokumentarni film "Dogtown and Z-boys" reditelja i producenta Stejsija Peralta o pionirima legendarnog Zephyr skejt tima iz sedamdesetih godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.