Gatuzo preuzima Glazgov Rendžers?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2014, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo preuzima Glazgov Rendžers?

Bivši istaknuti fudbaler Milana Đenaro Gatuzo mogao bi da preuzme ekipu slavnog Glazgov Rendžersa, prenose ostrvski mediji.

Najtrofejniji škotski klub potvrdio je da je dosadašnji menadžer Ali Mekojst podneo ostavku, a edinburški list Skotsmen navodi da su glavni kandidati za njegovog naslednika Gatuzo i Stiv Klark, nekadašnji škotski reprezentativac i do prošle godine menadžer Vest Bromvič Albiona.

Gatuzo (36), bivši italijanski reprezentativac, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao igrač jednu sezonu nosio dres Rendžersa, pre nego što je prešao u Salernitanu i potom u Milan, trenutno je trener grčkog prvoligaša OFI-ja sa Krita.

Tokom kratke trenerske karijere vodio je još Sion i Palermo.

Glazgov Rendžers trenutno nastupa u Drugoj škotskoj ligi sa devet bodova zaostatka za vodećim Hartsom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.