Izvor: Blic, 24.Sep.2016, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gak: Nastavljamo borbu protiv uzurpatora zemljišta

Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak izjavio je danas da se uzurpacija državnog poljoprivrednog zemljišta više neće tolerisati i da Opština nastavljaju akciju "skidanja" useva sa nelegalno zasejanih parcela.

Na osnovu odluke koju je ranije usvojila Skupština opštine, mehanizacija je ovog puta bila angažovana na ubiranju kukuruza sa površina u Maradiku.

- Budžet Republike Srbije je ovom uzurpacijom direktno oštećen za oko 58 hiljada evra. Do sada smo već >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 'skinuli' pšenicu sa preko 100 hektara i suncokret sa oko 50 hektara. Uz aktulene radove u Maradiku dolazimo do uzurpirane površine od preko 200 hektara, odnosno dva miliona kvadratnih metara - kazao je Gak novinarima.

Na ovaj način mi želimo da pokazemo svima da se Inđija maksimalno trudi da zaštiti interese svojih građana, i da smo spremni da istarajemo u borbi protiv nezakonitih radnji i korupcije, ne samo u pogledu uzurpacije zemljišta nego i u drugim oblastima”, poručio je Gak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.