Fudbaleri Mladost GAT u nedelju na Karađorđu čekaju Čukarički

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2022, 20:01

Fudbaleri Mladost GAT u nedelju na "Karađorđu" čekaju Čukarički

U okviru četvrtog kola Superlige Srbije fudbaleri "Mladost GAT" na "Karađorđu" dočekaće tim "Čukaričkog". Novosađani nastavljaju takmičenje u domaćem šampionatu i ugostiće ekipu, koja se juče plasirala u treće kolo kvalifikacija za ligu konferencija.

Fudbaleri novosadske "Mladosti GAT" su na dva gostovanja osvojili četiri boda, ali su bez pobede na domaćem terenu. Postigli su dva pogotka na tri meča, pa je šef stručnog štaba Novosađana najavio da će morati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da igraju hrabrije u ofanzivnom delu igre, unaprede realizaciju i dostojno se suprotstave ekipi Čukaričkog, koja je na evrosceni eliminisala luksemburški Rasing.

Beograđani su odigrali odlično u kvalifikacijama za ligu konferencija, i u dva meča postigli osam pogodaka, dok su u domaćem prvenstvu sakupili 6 bodova iz 3 meča. Iz tabora Novosađana veruju da će imati odgovor na njihov agresivan fudbal i da će naći način da zaustave napadače Čukaričkog

Meč između Mladosti Gat i Čukaričkog se igra u nedelju sa početkom od 21 sat. Ulaznice za zapadnu tribinu Karađorđa iznosiće 400 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.