Foto pustolovina u Sremskim Karlovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2018, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto pustolovina u Sremskim Karlovcima

Prvi dan jeseni, u nedelju 23. septembra 2018. godine, Pokret gorana Vojvodine će obeležiti fotografskim druženjem u Sremskim Karlovcima. Tema foto pustolovine je "Iz ugla jednog fotografa – Sremski Karlovci".

Sremski Karlovci, gradić rasut na padinama Fruške gore, poznat kao riznica kulture, može se pohvaliti očuvanim istorijskim spomenicima, baroknim građevinama, vinogradima i neotkrivenim lepotama Dunava i njegovim meandrima.

Program počinje u 9 i traje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 17 časova. Učesnici će se okupiti u "Ekološkom centru Radulovački", a na raspolaganju im je nekoliko lokacija za fotografisanje (Karlovački dunavac i Dunav, Saborna crkva Svetog Nikole i dvorište Patrijaršijskog Dvora, Muzej kuglofa "Gea" i Muzej šibica).

Najboljih 30 fotografija, u kategoriji profesionalnih fotografa i fotografa – amatera, biće predstavljene u okviru 15. "Novosadske jeseni".

Manifestacija se održava od 23. do 27. oktobra, u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada, na prvom spratu SPENS-a. Po završetku "Novosadske jeseni", fotografije će biti izložene u holu "Ekološkog centra Radulovački" u Sremskim Karlovcima.

Cilj ovog druženja je da se bogatstvo koje ovo mesto krije, kroz fotografije približi širem auditorijumu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.