Filmska pljačka u Gračanici: Ukrali bankomat, dok su bežali pukla im guma na vozilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2020, 11:46

Filmska pljačka u Gračanici: Ukrali bankomat, dok su bežali pukla im guma na vozilu

Više osoba je učestvovalo u krađi bankomata Komercijalne banke ispred Doma kulture u Gračanici, izjavio je komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

On je za Kosovo Onlajn rekao da su pljačkaši koristili dva vozila i da bankomat nije bio obijen.

"Pet muškaraca je učestvovalo u krađi bankomata. Oni su se vozilom marke 'audi' crne boje uputili u nepoznatom pravcu. Istražna jedinica policije za njima traga. Policija je utvrdila da su na oba >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozila pljačkaši koristili ukradene registarske oznake", precizirao je Trajković.

Jutros oko četiri sata, u vreme policijskog časa, grupa je provalila u Galeriju Doma kulture, suzavcem isprskala i onesposobila čuvara i u kombi utovarila sef težak oko 700 kilograma.

Pljačkaši, koji su govorili albanskim jezikom, krenuli su putem prema Prištini. U selu Ajvalija na kombiju je pukla guma, udarili su u zid pored puta, nakon čega su pljačkaši ostavili i kombi i bankomat i pobegli.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.