Festival vina Interfest u novom terminu, od 13 do 15. avgusta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020, 12:14

Festival vina "Interfest" u novom terminu, od 13 do 15. avgusta

Shodno situacija u vezi sa širenjem virusa COVID-19, a u skladu sa novim preporukama i merama, Udruženje Interfest pomera festival planiran 09-11.07.2020. u Novom Sadu na sledeći mesec. Ovo je drugo pomeranje popularnog novosadskog Međunarodnog festivala vina, a želja organizatora je da se posetioci pre svega osećaju bezbedno na događaju koji bi trebao da priušti lepu atmosferu i priliku da se uživama u dobrim vinima.

Za organizatore manifestacija, kao i za mnoge druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pružaoce usluga, ovo jeste teška godina, ali nam je od toga da li će festival biti održan, važnije zdravlje naših sugrađana, navodi se u saopšenju festivala i dodaje da je novi termin održavanja 17. Međunarodnog festivala vina Interfest planiran za 13-15. avgust 2020, naravno ukoliko to daljim razvojem situacije bude bilo moguće.

U tom periodu se održava i Tango fest u blizini Trga slobode, a kako tango i vino odlično idu jedno uz drugo, mišljenja smo da će se i publika još lepše opustiti i pomalo odahnuti nakon ovih meseci ispunjenih nesigurnošću i strepnjom, poručuju iz Interfesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.