Festival „Dobro došli na Naselje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2016, 06:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival „Dobro došli na Naselje"

Na livadi između ulica Bate Brkića i Braće Dronjak na Novom naselju u Novom Sadu danas, u periodu od 10 do 19 časova, biće održan treći festival "Dobro došli na Naselje".

Na tri "bine" - velikoj livadi, maloj livadi i kod "tri stazice", publiku svih uzrasta očekuje raznovrstan program - predstave, muzički performansi, radionice, izložbe, instalacije, sportske i plesne aktivnosti, ali i brojna iznenađenja.

Neki od učesnika današnje manifestacije biće Lutkarska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trupa „Zvezdice" - pobednici 20. Festivala lutkarstva osnovnih škola Srbije, novosadska „Čarolija Berberaj" koja će sređivati frizure svim posetiocima, Invicta Bike Shop koji će omogućiti besplatan mini servis bicikala, Adrenalin Park, Klub penjača po drveću Fruška gora, Pikado klub Centar i drugi.

Za 17 časova najavljena je deveta biciklistička vožnja "Street tour de Naselje" posvećena Stevanu Hristiću.

Kompletan program aktivnosti može se pogledati na zvaničnoj Facebook stranici.

Festival "Dobro došli na Naselje" organizuje udruženje "Novo kulturno naselje" uz podršku Grada Novog Sada - Gradske uprave za kulturu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FOTO: Održan festival "Dobro došli na Naselje"

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2016

Livada između ulica Bate Brkića i Braće Dronjak na Novom naselju danas je prepuna dece koja su došla na festival "Dobro došli na Naselje"...Mališani, a i oni stariji, na festivalu, trećem po redu, mogli su da pogledaju predstave, muzičke performanse, plesne tačke i izložbe...Mogli su i da učestvuju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.